ÁSZF

Kedves érdeklődő, megrendelő, vásárló!

Tisztelettel köszönöm bizalmad, hogy az általam megálmodott és elkészített Bag by Me táska mellett döntöttél. Egyúttal kérlek, hogy olvasd el a termék vételárának és postaköltségének kiegyenlítésére, valamint a szállításra vonatkozó feltételeket

 

  • A termék vételárának kiegyenlítése: A megrendelt termék vételárát, valamint a szállításhoz kapcsolódó posta/futárköltséget, minden esetben bankszámlára történő előreutalással tudod kiegyenlíteni.

 

  • A szállításra vonatkozó lehetőségek, szállítási módok:

 

  • A kifizetett terméket – MPL Csomagautomatával vagy FoxPost-tal történő kézbesítés esetén – a vételár és postaköltség jóváírásának napján igyekszem postázni. Sajnos rajtam kívülálló okok miatt (csomagautomata telítettsége, esetleges meghibásodása okán) ez csúszhat, ám ebben az esetben is igyekszem a lehető leghamarabb útjára indítani csomagod.

 

  • Futárszolgálatként a DPD-vel működöm együtt, s abban az esetben, ha a vásárló a DPD szolgáltatásának igénybevételét választja, a csomagküldés hosszabb időt is igénybe vehet. DPD-vel történő csomagszállítási megrendelést a hét két napján: hétfőn és szerdán adok le, ami azt jelenti, hogy a DPD munkatársa a szállításra váró csomagokért keddi és csütörtöki napokon érkezik hozzám, így a címzettek részére a kiszállítás szerdán és pénteken történik.  A szállítás megrendelésére minden esetben, kizárólag a vételár és a hozzá tartozó futárköltség kiegyenlítését követően kerül sor.

 

  • A csomagolás: Minden nálam vásárolt termék, gondosan becsomagolva, s kifejezetten méretre gyártatott dobozokban kerül kiküldésre, ügyelve a lehető legnagyobb biztonságra.

 

  • Garancia: Az általad vásárolt termékre, normál használat mellett, időkorlát nélkül garanciát biztosítok az elromlott, eltörött csat, kapocs vagy fémalkatrész cseréjére. Mindezt természetesen térítésmentesen, hiszen a garancia erről szól ;o) Arra kérlek, hogy a termék részemre történő eljuttatásának posta/futárköltségével légy kedves kalkulálni.

Fontos tudni, hogy a garancia nem vonatkozik az anyag túlterhelés folytán bekövetkező megrepedésére, el/kiszakadására valamint az igénybevétel következtében előforduló természetes elhasználódásra.

 

  • Adatkezelés: A vásárláshoz és a szállítás megrendeléséhez megadott adatokat (név, cím, telefonszám, e-mail cím) bizalmasan kezelem, kizárólag a fent említett szállítás megrendeléséhez használom, ezt követően nem tárolom, más részére semmilyen körülmények közt  ki nem adom.

 

Varga Szilvia

%d blogger ezt szereti: