Táskáim boltja

Zöld – Inda

Átmenet a nagy és a kicsi táskák között, aminek köszönhetően a Midi Bag az egyik legnépszerűbb táskafajta a termékeim között. Jól használható és praktikus….

1 készleten

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Sokszor azt feltételezzük mi nők, hogy egy-egy szín nem a miénk és igyekszünk a merészebb kombinációktól elzárkózni….

Ez a Bag by Me – Midi Bag pont azoknak készült, akik szeretnének új színt vinni az életükbe, azonban minden alkalommal lebeszélik magukat az éles váltásról! Saját tapasztalatom, hogy egy, az eddigi döntéseinktől színben élesen eltérő választás képes megváltoztatni egy csomó dolgot az életünkben…..

 

A Midi Bag jellemzője, hogy elegendő helyet biztosít a személyes dolgaink kényelmes tárolására, ugyanakkor elég tartós ahhoz, hogy hosszú éveken keresztül kiszolgáljon minket. Mintája egyedi, kombinálva a másik kedvencemmel a pirossal. A táska hátulján megtalálható a cipzáras zseb, amelyben minden kívülről elérhető dolgunk helyet kaphat.

 

A táska belseje:

Két nyitott rekesz található a táska belső oldalán, illetve egy cipzárral zárható a táska elülső, azaz a minta oldalán. Mindegyik nyitott rekeszben elfér a telefonunk, illetőleg a pénztárca vagy éppen a személyi okmányaink. A belső bélés ennél a táskánál is meglepetés, azonban itt annyit elárulhatok, hogy ugyanazt a vidám és harsány stílust találod, amit a táska kívülre is sejtet!

További információk

Méretek 25 x 6 x 24 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: