Táskáim boltja

Zöld ellentmondás

ELLENTMONDÁSOK táskája

 

Miért pont zöld? Miért pont csíkokkal? Miért pont ekkora? Miért nem olyan, mint a többi?

Hát, az az igazság, hogy ez a táska messze különlegesebb, mint bármelyik táskám. Nem csak egyszerűen különleges a mintája, vagy a színei, hanem a formája, a kialakítása, stb….

 

Ez a Bag by Me táska különleges és megígérhetem, olyan egyedi mint a leendő tulajdonosa!

1 készleten

Kategória: Címkék: ,

Leírás

HOGYAN LEHETSZ KÜLÖNLEGESEBB?

Válassz egy olyan női táskát, amely egyszerűen megkülönböztet mindenkitől!

 

Ez, a méreteiben igazából Medium Bag nagyságú női táska pont ilyen, különleges mintájában, színeiben és formájában egyaránt. Nem hétköznapi táska, ugyanakkor a hétköznapokra készült. A Bag by Me táskák jellemzője, hogy praktikusak és minden esetben az egyediségük mellett, a célszerű használat elősegítése a cél.

Időről időre egy-egy olyan darabot is készítek, amely egyszerűen “más” a többi táskámnál. Nem illik bele egyik kategóriába sem, mindazonáltal mégis tipikusan Bag by Me darab teljesen.

 

Méreteiben is különleges ez a táskám, mivel kialakításában “talppal” rendelkezik, tehát asztalon, széken egyaránt tartható, önmagában is megáll és ezek mellett még is kitűnően, akár kézitáska jelleggel is hordozható. Válltáskaként is kitűnő, cserélhető, illetve levehető vállpánttal rendelkezik.

Belső kiaklakítás

Bélelt belső zseb cipzárral, és három telefonnak és személyi dolgoknak kialakított rekesz az oldalfalon. Tágas belső tér, nem is akármilyen méretekkel. Kiválóan alkalmas arra, hogy a napi dolgokon kívül elférjen nálunk kulacsban víz, vagy például cumisüveg, stb…

 

Szeretettel ajánlom az új tulajdonosának!

További információk

Méretek 35 x 18 x 30 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: