Táskáim boltja

Varázslatos csillogás

Hogyan mondjam el?

Ez most egy teljesen új táska. Tudom-tudom, ha elkészül egy, akkor az is egy új táska, de ez most más…

Teljesen más forma és teljesen más megjelenés. Anyagok szintén mások, a tőlem merőben új, anyagában mintás textilbőr használatával…

Mit is mondhatok róla?

Egyszer csak úgy jött, amikor megláttam ezt az érdekes textilbőrt. Még a színét sem tudom megmondani igazán, mert a nap különböző részében más és más színeket mutat.

Az biztos, hogy ez egy olyan táska, amely soha nem fogja ugyanazt az “arcát” mutatni senkinek!

Elfogyott


Leírás

Nehéz ezt a táskát leírni….

Szóval, egy merőben más megjelenés és dizájn jellemzi. Különleges kívülről éppen úgy, mint belülről vagy ha az anyagát megnézzük akkor is csupa újdonságot láthatsz…

Kezdjük kívül…

Oldaltáska, amely cipzárral záródik, de egy szabadon hagyott “fedéllel”, azaz egy áthajtott fedéssel rendelkezik. A hátulján természetesen a szokásos bélelt cipzárral záródó zseb is megtalálható. Az anyaga önmagában mintás….

A színek…

Arany és a barna ötvözete… De. A barna igazából a fényviszonyoktól függően a vörös árnyalatainak millió változatát nyújtja és az arany is pontosan ugyanezt a kavalkádot produkálja.

Belsejében…

Megtalálható a bélelt cipzárral záródó zseb, de megtalálható egy három rekesszel rendelkező osztott zseb is, hogy mindennek legyen helye….

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: