Táskáim boltja

Sárga Fekete puhaság

Mikor tud megváltozni minden?

Voltál már úgy, hogy számítottál valamire, aztán egyszer csak sokkal jobbat kaptál, mint amire eredetileg számítottál?

Ez a helyzet ezzel a táskával! Még azoknak is, akik már jól ismerik a Bag By Me táskákat, sőt van is a birtokukban Medium Bag.

Valami olyant mutatok, hogy…

Mondtam, hogy új anyagokkal dolgozom, bár azt nem is reklámoztam nektek, de néhány táskánál már új technikával is.

Mi is a különlegesség?

Az egyik legfinomabb bőr, a kesztyűk készítésére használt bőr, legtöbbször az elegáns női kesztyűk készülnek abból a puha tapintású és selymes bőrből… Az a helyzet, hogy ez a táska valami fantasztikusan hasonlít erre finom tapintású bőrre, pedig műbőr.

Férjem, ódákat zeng erről az anyagról, az elismerése elég ahhoz, hogy azt mondjam jól választottam!

Megváltoztattam még két dolgot, de ezeket leírtam a termék leírásban, kérlek nyisd meg és olvasd el!

Van valami, amiről azonban mindenképpen itt beszélek neked!

Nem más, mint a táska belső bélése. Történt, hogy elfogyott a bélésanyagom és ez a szín amúgy is mást igényelt. Fogtam magam és elindultam, hogy veszek “valamit, ami jó ehhez a színhez”.

Ha hiszed, ha nem olyannyira eltaláltam, hogy amikor kinyitom a táskát, akkor nem tudom eldönteni, hogy kifordítsam és úgy fotózzam, vagy maradjon így a textilbőrrel kifelé…. 😀 😀

A lényeg, hogy ebben is leld örömöd és segítsen neked a mindennapokban! 🙂

1 készleten


Leírás

Különleges Medium Bag….

Eltér jelentősen a megszokott Medium Bag táskáktól a Bag By Me kínálatában. Nem csak ránézésre, de tartalomra is többet nyújt, mint mások.

Miről is beszélek? Nézzük részletesen.

Méreteiben egy igazán meggyőző táska és ránézésben a sárga és a fekete kellemes kombinációja, de… Három az a nagyon különleges dolog, ami messze megkülönbözteti ezt a táskát bármelyiktől a világon!

Első a tapintása! Olyan új textilbőrt használtam, amely ránézésre tudja csak ugyanazt, mint egy átlagos textilbőr. Tapintása valami csodálatos, az egészen finom bőrkesztyűk tapintásával rendelkezik.

Második a táska alsó felén elhelyezett textilbőr! Anyagában mintás, fonott kosarak mintájával rendelkező, de összefüggő műbőr, amely vastagabb és ellenállóbb, mint az általánosan használatban lévő műbőrök.

Harmadik! Nincs vállra akasztható, vagy karon és kézben hordható füllel ellátva. Szimplán magunkon átvethető pánttal rendelkezik, amely természetesen állítható, de ugyanakkor fixen csatlakozik a táskatesthez.

Belül a külsővel harmonizáló bélés…

Hozzá a belső cipzárral záródó bélelt zseb és az osztott zsebek. Ezeket talán már be sem kell mutatnom nektek! 🙂

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: