Táskáim boltja

Párizs Kékben

Hogyan lehetsz egyedi?

Hát egyszerűen! Egy olyan kiegészítőt választasz a mindennapokra, amely megkülönböztet mindenkitől! Persze ez nem könnyű, hiszen a legtöbben mindig abban gondolkodunk, hogy elszaladunk egy “hipermarketbe” és keresünk valamit, aztán meg is oldottuk…

Lehet így is, de nem biztos, hogy ez a legjobb!

Itt van ez a Mini Bag, amely a maga nemében teljesen egyedülálló, sőt olyannyira, hogy a mindennapokban a társát keresi, akit nem csak szolgálni, de egyedivé is tud varázsolni.

Ez csak eszembe jutott…

Pár hete voltunk az egyik bevásárlóközpontban Pécsett. András fényképet készített a Gigi lányomról, mondván, hogy bebizonyítja, hogy mennyire feltűnő a Bag By Me táska a kislányon.

Be kell vallanom, valóban. A sok sötét táskát viselő vásárló közül, messziről elütött a kislány oldalán lévő táska és a mellette álló édesanyám szintén Bag By Me táskája. Egyszerűen elütött a tömegtől és oda vonzotta a tekinteteket. Hozzáteszem, hogy nem csak a mienket, hanem észrevehető volt, ahogyan mások (még a fiatalok is) oda-oda sandítottak…

Szóval, remélem, hogy ez a táska szintén ezt teszi majd az új tulajdonosával és megmutatja, hogy mennyire különleges tud lenni a gazdája….

1 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Szabadkezes cérnarajzzal….

Több különlegessége is van ennek a táskának. Mindjárt a legelején, egyszerűen más minőségű alapanyagokkal, tőlem nem megszokottan más technikával került kivitelezésre.

Nézzük mit is nyújt nekünk ez a táska, ez a Bag By Me Mini Bag

Válltáska, méghozzá a megszokott állítható pánttal. A pánt általában nem egy érdekes dolog a táskák világában, azonban azt el kell, hogy mondjam, ennél a kivitelnél a pánt belsejében van némi újítás. Nevezetesen olyan teherviselő réteget kapott, amely megakadályozza, hogy a pánt megnyúljon.

Meglepetés a részletekben….

Megjelenésében két anyag kombinációja dominál, amelynél feltűnhet a “régi” Bag By Me tulajdonosoknak, hogy új, eddig nem megszokott, anyagában mintával rendelkező textilbőr került felhasználásra. A fekete textil tehát teljesen eltér az eddig használt textilbőröktől, mely egy vastagabb, erősebb anyagot jelent a táskán, pont a terhelt részen.

Új a kék rész is, mármint a textilbőr. Ennek oka, hogy ebben az árnyalatban egy teljesen új beszerzési forrást kellett felderítenem, amely meglepetésül egy sokkal erősebb, és könnyen megmunkálható textilbőrt jelentett a táskáimhoz.

Érdekesség még a minta, a díszítés…

Szabadkezes cérnarajzzal díszítettem, az egyik legnépszerűbb motívummal. A különlegessége, hogy ilyenkor a varrógép az én “pennám” és ezzel végzem az anyag elforgatásával a megfelelő minta kialakítását. Szellősebb és könnyebben kirajzolódó mintát kapunk így, mint az applikációval.

Belsejében a másik varázslat

A nélkülözhetetlen, cipzárral záródó bélelt zseb és az osztott zsebek természetesen részei a Bag By Me Mini Bag táskának. A bélés viszont egy szintén új és a táska külső megjelenésével teljesen harmonizáló pamutvászon.

Bízom benne, hogy az új tulajdonosának rengeteg szép percet hoz majd… 🙂

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: