Táskáim boltja

Bordó és a Fekete fonat

Szolidan és praktikusan a hétköznapokban…

Akinek már van Bag By Me Mini Bag táskája, az tudja, hogy a mindennapok legpraktikusabb táskáját tudhatja magáénak. Ennek a típusnak a legnagyobb előnye, hogy kifejezetten megtiltja nekünk nőknek, hogy mindenfélével telepakoljuk úgy, hogy mellette minden (igen, minden!) létfontosságú dolgunkat magunkkal vihetjük!

Képes ezzel megakadályozni, hogy a szokásos módon csak egyre több és több felesleges dolgot vigyünk magunkkal, sőt, azt is megteszi, hogy mivel nem tudjuk folyamatosan teletömni, pontosan olyan elegáns marad, mint amikor először felvettük!

Színek, anyagok és minták…

Bordó és a fekete kombinációja, a belsejében egy kis… (de ezt csak a tulajdonosa láthatja!). Új textilbőrök, tehát ez a táska, már más, bár a fazon és a megjelenés egyértelműen a Bag By Me szokásos táskáit idézi….

Szeretettel készült és remélem lesz, aki beleszeret! 🙂

1 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Új anyagokkal is lehet dolgozni…

Mini Bag a Bag By Me kínálatában, ami persze formájában magán hordozza a táskáim legfontosabb stílusjegyeit, azonban ennek ellenére sok mindenben eltér a szokásostól.

Kezdjük is az elején (mármint a külső oldalán 🙂 ), de persze itt fordítva…

Új, textilbőrből készült ez a Mini Bag. Bordó színe eléggé nehézkesen kombinálható más színekkel, de a fekete minden esetben kisegíti az embert és itt, egy tőlem szintén nem megszokott, anyagában mintás textilbőrrel lett kiegészítve a táska.

A fekete tehát egy “fonott” mintát mutató, de összefüggően texturált műbőr, amely vastagabb, mint az eddig általam használt műbőrök.

Maradjunk kívül, de járjuk körbe egy kicsit

A szokásos zseb a táska hátulján, amely cipzárral záródik, amely természetesen bélelt. Elülső oldalán egy kis szabadkezes cérnarajz, természetesen feketével. Szolid kis mintát választottam, mert színeiben ez a táska közel áll az alkalmi viselethez is, tehát szerettem volna lehetővé tenni, hogy bárhová viselni lehessen ezt a táskát.

Vállpántja persze állítható, azonban ez a kis Mini Bag is tartalmazza, a már titokban több táskánál általam bevezetett újításomat. Nevezetesen ez a pánt is tartalmaz egy rejtett erősítést, amely a terhelhetőségét hivatott biztosítani a táskánknak.

Belül van e valami érdekes?

Mondhatnám, hogy a megszokott zsebek – azaz a cipzárral záródó bélelt és az osztott – és kész, de ennél több van ebben a táskában! Bordó alapon fehér mintázattal ellátott bélés. (Ami e bélés különlegessége, az a mintája, amely harmonizál a külső cérnarajzzal. Bár, ezt leginkább majd az új tulajdonosa fogja megerősíteni…. 🙂 )

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: