Referenciák

Itt most annak kellene lennie, hogy…

A legtöbb honlapon összegyűjtve szerepelnek a vásárlók véleményei és csodaszép fényképpel ellátott idézetei. Nálam, ebben sem fogsz most mást tapasztalni, mint azt, hogy ebben is rendhagyóan szeretnék neked információt átadni.

Ennek az oka az, hogy persze biztosan jól nézne ki egy ilyen oldal az én honlapomon is, de jobban szeretem, ha nincsenek átválogatott “szép szavak gyűjteménye” és retusált fotók sokasága a Te meggyőzésedhez.

Ha megismered a munkáimat és az arra adott VALÓDI vásárlói véleményeket, valamint ezzel együtt engem is, akkor azonnal meg fogod tudni mondani, hogy érdekelnek e a táskáim, vagy nem.

Mindenről elsőkézből tudhatsz!

Ahhoz, hogy valódi véleményeket tudj meg, egy egészen egyszerű javaslatom van a számodra! Ez pedig a közösségi média, nevezetesen a Facebook.

Jobb oldalon láthatod, hogy jelen vagyok a Facebookon, van egy egy szakmai oldalam, ami teljesen nyilvános, tehát meg tudod nézni, akár Facebook fiók nélkül is!

Ezen felül, a Facebook oldalamhoz tartozik egy VIP csoport, melybe akár TE is kérheted a felvételed, ahol azonnal láthatod a vásárlóimat, kérdezhetsz tőlük és beszélhetsz velük! Sok-sok olyan képet láthatsz, amelyek évekkel ezelött vásárolt táskákról szólnak, vagy éppen a tulajdonosaik mutatják meg őket valahol a nagyvilágban…

Azt gondolom, hogy ennél jobban, könnyebben és alaposabban nem tudod megvizsgálni a munkámat és kaphatsz valódi információt az általam eddig gyártott táskákról és ezzel együtt a garanciáimról!

Kélek, élj ezzel a lehetőséggel és lépj be a Facebook csoportomba, olvasd el a valódi véleményeket a Facebook oldalamon!

Ha mégis itt akarod látni, akkor…

Azt mondom el neked, hogy Magyarországtól-Németországon át, Hollandiában és még az Egyesült Államokban is vannak táskáim, amelyekre egytől egyig büszke vagyok. Vannak általam gyártott táskák, amelyek divatbemutatókon vettek részt, de biztosan vannak olyan táskáim is, amelyek egy-egy vásárlóm titkos megbecsülését élvezik és egyszerűen egyediségükkel igyekeznek a tulajdonosának hozzájárulni a különleges személyiségéhez!

VÁRLAK SZERETETTEL A CSOPORTOMBAN!

Hogy beszédes legyen:
USA, New York – Bag By Me
%d blogger ezt szereti: