Anyagok, történetem

Valamikor réges régen…, kordbársonnyal dolgoztam.

Táskamerevítővel merevítettem és tettem strapabíróbbá az általam készített dolgokat.

 

Aztán – ne kérdezzétek, már nem emlékszem mikor/hol/miért – találkoztam a textilbőrrel. Beleszerettem rögtön… s elkezdtem a korbársonnyal társítani.

 

Majd megismerkedtem az Amerikából importált designer textilekkel, s nem volt megállás…. a textilbőr házasítva a design textilekkel… imádom. Pontosabban imádtam… ugyanis jó ideje már, hogy kizárólag a textilbőrt használom a táskák alapanyagául.

 

Ami a technikákat illeti… a kezdet kezdetén, a patchwork egyik vállfajaként, applikálással díszítettem a táskákat. Alkotásaimon leginkább a pillanatnyi lelkiállapotom által sugallt virág (és olykor absztrakt) motívumok jelentek meg.

 

Kipróbáltam a cérnával való rajzolást is :o)

 

Aztán a design textilek idején kimaradt az applikálás (rátét minta készítése)… s amikor rákanyarodtam arra az útra, amit most is járok, jelesül, hogy kizárólag textilbőrt használok, nos újra szerepet és teret kapott az applikáció, mint díszítési mód.

 

Álmodtam viszont nagyokat is… így jelenhetett meg a balerinától a kalapos nagyasszonyon kívül a geocatching motívumon át még számos más minta is a táskákon :o)

 

Jelenleg ezt az utat járom, s úgy vélem elég régóta ahhoz, hogy el tudjam hinni: ez az én utam :o)

Gyere, tarts velem ;o)

 

%d blogger ezt szereti: