Rólam

Szervusz kedves látogató, Isten hozott nálam!

 

Történetem hosszú, nem is untatnálak vele… legyen elég annyi, hogy hosszas közigazgatási, majd versenyszférabeli munkaévek után, utolért engem is az állás nélküli kétségbeesés…

 

Napokon, heteken át történő töprengést követően, s, mert éreztem lelkileg egyre inkább húz lefelé a “semmire sem vagyok jó” érzésének örvénye, elővettem egy körülbelül háromszáz éves Lucnik varrógépet és elkezdtem vele eszetlenkedni :o)

Gigi lányom egyik ilyen varricskálós napomon odaficcent mellém és feltette a kérdést, ami elindított ezen a csodaszép úton: “Anya! Varrmányolsz nekem egy táskát?”

A választ gondolom sejtitek ;o)

 

Persze, hogy varrmányoltam… és, mert imádta a kis nyeklő-nyakló, színes tasenkáját, cseppet erőre kapott az önbizalmam… kutakodtam hát a neten, könyvtárba jártam olvasni és könyveket böngészni, rábukkantam blogokon közzétett “hogyan készül” leírásokra és szépen, lassan, lépésről lépésre (jó sokszor falnak pattanva) elkezdtem a táskák készítését.

 

Máig állítom, hogy a legtöbb dologra magam kellett rájöjjek, s ma már bátran ki merem jelenteni, hogy mindaz, ami ma a tarsolyomban van, saját magamnak köszönhető… a kitartásomnak, az állhatatosságomnak… annak, hogy képtelen vagyok feladni bármit is… inkább kezdem százszor és ezerszer újra, de ha valamit a fejembe veszek, nem nyugszom, míg meg nem valósítom, be nem teljesítem.

 

Ami talán az egyik legrosszabb, ugyanakkor bizonyos értelemben a legjobb tulajdonságom is… melynek hasznát reményeim szerint megrendelőim és vásárlóim egytől egyig látják… nos, az a maximalizmusom :o)

 

Bag by Me – Egyedi táska minden különleges nőnek!

 

Néha a saját agyamra megyek azzal, hogy képtelen vagyok addig elengedni pl. egy táskát, amíg azt nem mondom: most jó. És ehhez néha bontanom kell, néha bizony toporzékolnom… de a végeredmény számít :o) Hogy elégedettek legyetek, hogy szeressétek az általam alkotott egyedi táskákat.

 

Sikerült rövidre fognom?

Remélem ;o)

%d blogger ezt szereti: