… kénytelen vagyok tenni ez ellen!

Napokig vártam, hogy végre megmutathassam nektek az elkészült “varrmányaimat”, melyből van, ami megrendelés és van ami ajándék, de van olyan is, amely jelenleg még “szabad préda”.

Szóval vártam, csak vártam és leginkább arra, hogy előbújjon a felhők mögül a napocska, tudjak végre pár olyan képet készíteni nektek, amely szerintem elnyerheti a tetszéseteket. Ma tudtam ezt összehozni, pedig már azon kezdtem el gondolkozni, hogy várnom kell tavaszig! 🙂

Bag By Me - Working Photos
Elkészültek a táskák, és meg kell mutatnom! 🙂
Azt mondják, hogy a felhők felett mindig süt a nap

Reggel még nem gondoltam, mert szerintem ma reggel annyira hideg volt, hogy még a madarak is nagykabátban repkedtek itt Kaposváron. 🙂 Délelőtt viszont kétszer-háromszor kikandikált a napocska a felhők közül és elkezdhettem reménykedni abban, hogy ma végre eljött a nap, hogy végre megörökíthessem ezeket a szépségeket.

Midi Bag – A kaposvári Evangélikus templom karzatának díszítései ihlették…

Nehéz választani olyan helyet, amelyen igazán jól néznek ki a táskák, illetve a direkt napfény is rendszerint be szokott zavarni, mert egyszerűen fotóval nagyon nehezen tudom nektek visszaadni a színvilágot, a látványt.

Ma úgy döntöttem, hogy megmutatom nektek a pár centiméteres, hóval fedett kaposvári Berzsenyi park egy padján, ráadásul mind a három táskát kiviszem. Remélem, hogy sikerült visszaadnom a tél színeiben jól elkülönülő táska színeket. Ugyanakkor abban is bízom, és talán látjátok ti is, hogy ebben a szürke időben is van létjogosultsága ezeknek a színeknek.

Szintén a templomi motívum a Bag By Me táskán…

Mindhárom táska egyedi, mert még a méretükben sem hasonlítanak az általam elnevezett Mini- vagy Midi Bag méretekre. Sőt, a megrendelésre készült táska teljesen a megrendelőmnek a kérésére lett elkészítve és így sokkal kisebb, mint az általában készített Mini Bag.

Különlegesség, egyediség – egyedi méret és kialakítás, kérésre…
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák

Jobban átnézve azt kellett megállapítanom, hogy ez a méret is elegendő lehet a legszükségesebb tárgyaink tárolására, bár aki olyan, mint én, annak meggyűlik a baja az ideális méretű táska megtalálásával…. (Mert a férjem szerint “zsák” kellene ahhoz, hogy minden általam szükségesnek ítélt dolognak meglegyen a helye a táskámban!) Megjegyzem, hogy ezt csak a férfiak állítják, mert mi nők tudjuk, hogy valójában csak ők dramatizálják túl az egészet 🙂

Szóval fogadjátok szeretettel ezeket a táskákat is! Ne feledjétek, hogy a Facebook csoportomban, folyamatosan láthattok régebben készült táskákat, illetőleg olvashatjátok a történetüket is! Gyertek jelentkezzetek a csoportba! 🙂

Ha gondolod mondd el itt a véleményed!

Szép napot!

Címkék: , , , , , ,