Egyre nagyobb a kulcsLyuk…

Hogy mindezt miért mondom?

Mert ismét hoztam nektek egy kis látnivalót, érdekességet, hogy bepillantást nyerhessetek a Bag By Me táskák “születésének” rejtelmeibe :o)

Néhány szóban, hogy mit is láttok, láthattok most:

Parkolópályán vagyok egy megrendeléssel, ugyanis mindezidáig nem kaptam választ a “melyik oldalon viseli a táskát a kedvesed” kérdésemre. Hiába no, van, aki nem az online térben éli az életét 0/24-ben… és milyen jól teszi ;o)

Szóval várni vagyok kénytelen, így ezt az úgynevezett üresjáratot kihasználtam és leszabtam gyorsan egy fekete-piros táska textilbőr lapjait, illetve az applikálandó motívumot (meg a cipzáros részt és a pántot is, továbbá merevítettem is, de ez nem látszik a videón, viszont úttörő becsület szavamra mondom, hogy így történt :o)

Szintén kulisszatitok:  a felvételek lejátszása minden esetben fel van gyorsítva, méghozzá nem is kicsit, bár gondolom ezt észrevettétek már.

 

Az viszont külön figyelmet érdemel, hogy a táska elejére szánt motívum felvarrása – az a bizonyos applikálás – 4-szeres (igen, jól olvastad/láttad, négyszeres) gyorsításban van… és figyeld csak meg! még így is milyen lassan mozog a tű, igaz? No, hát ez a rejtelme/titka annak, hogy a táska elejére varrt motívum öltései csodaszépek legyenek ;o) Lassan, türelemmel, aprólékosan, öltésről öltésre. Többek közt ezért is tart sokáig egy egyedi motívummal (motívumokkal) ellátott táska elkészítése.

Ami a videót illeti… tudnotok kell, hogy mindez a férjem partizánakciója volt. Magam nem vagyok egy extrovertált személyiség, sokkal inkább szeretek bekuckózva, csendben dolgozni. Ő viszont nem tágít, azt mondja, a Bag by Me én vagyok. Ha jobban belegondolok, igaza van. Márpedig, ha én vagyok, ha a táskákban – átvitt értelemben – kicsit én is benne vagyok, miért ne hozhatnék nektek olykor-olykor egy videót akár a varrás, akár a szabás, akár egyes darabok születésének zanzásított történetével? Sete-suta vagyok, bár a mosolyom mindig igazi :o) Az életben is vallom: mosolyogj, s a világ visszamosolyog rád ;o)

Te mosolyogtál ma már?

Ha nem, hát nézd meg a videót, s derülj jókedvre :o)

Címkék: , , , , ,