Nem csak elárulom, de….

Szóval az van, hogy bár az elmúlt napokban nagyon lefoglalt az árverés bonyolítása, a megrendelések készítése és természetesen a családi kötelezettségek, de közben volt kis időm az új projekt kivitelezésére. Arra gondoltam, hogy kiveszem a kulcsot a zárból. Kiveszem, hogy szabaddá váljék a kulcslyuk ;o)

Férjem, legfőbb támaszom és segítségem, egyúttal legelszántabb támogatóm, kezébe vette a telefonját és körözni kezdett körülöttem. Dongott folyamatosan, tudjátok, mint a piaci légy szokott, mikor szemlézi, melyik gyümölcsre is szálljon le :o)

…és végre kiderült…

Kis idő elteltével felnéztem, s rá kellett jönnöm, hogy a terveit készül valóra váltani.

A terveit, mely szerint kisebb videókat forgat, hogy betekintést tudjunk nyújtani nektek a műhelymunkába.

Hozom is az első produkciót, fogadjátok szeretettel, s az esetlegesen előforduló bakik iránti megértéssel :o)

Ugyan a szabás folyamatát nem látjátok, ahogy az anyagok fölötti tervezgetést, morfondírozást sem, mégis talán érdekes lehet számotokra ez a néhány pillanat, ahogy alakul egy táska a készítés során.

Az első rész – ha jól emlékszem :o) – a táskatest és a bélés összeillesztését és összevarrását mutatja. A második részben a kifordítás mozzanata követhető nyomon, a harmadik részben pedig a táska felső részének (szájának :o) összevarrása, valamint a bélésen lévő – kifordításhoz használt – nyílás bevarrása, tehát gyakorlatilag az utolsó öltések :o)

Azt muszáj leírnom még, hogy – bár a videón ez sem látszik – közben megfőtt az ebéd, lejárt a mosógép, ki is teregettem, majd délután elszaladtam az iskolába a csemetékért is.. mindez nem látszik, de a videó egyes részei közt zajlott :o)

Fontos ez is…

És majd elfelejtettem, pedig fontos és lényeges, bár némileg kényelmetlen is… szóval a legutóbb zajlott árverés során elfeledkeztem a tényről, hogy kifogytam a postázáshoz használt dobozokból, s a tetejébe nem rendeltem idejében utánpótlást. Tekintve, hogy a dobozok méretre gyártódnak és külföldről érkeznek, abba a kényelmetlen helyzetbe kerültem, hogy nem tudtam miben postára adni a nyertes licitálóknak a táskákat.

Borzasztó érzés volt, mondanom sem kell, habár minden érintettnek jeleztem a bakit, s mindenki részéről rendkívül megértő fogadtatásra leltem. A lényeg, hogy szavam rövidre fogjam (haha): megérkeztek a dobozok, ma este hozta a futárszolgálat, így megnyugodtam, megnyugodhattam, holnap útra kelnek az MPL-es csomagok, s csütörtökön érkezik a DPD futára a DPD-s csomagokért, hallelujah.

Kérlek, ha tetszett a bejegyzés, akkor egy megosztással járulj hozzá a blog népszerűsítéséhez!

Iratkozz fel a Bag By Me youtube csatornájára és kövess engem!

Köszönöm!

Címkék: , , , , ,
  1. […] – átvitt értelemben – kicsit én is benne vagyok, miért ne hozhatnék nektek olykor-olykor egy videót akár a varrás, akár a szabás, akár egyes darabok születésének zanzásított történetével? Sete-suta […]