… és titokzatos megrendelés volt.

————————————
Figyelem!
Az alábbi blogbejegyzés tökéletes leképezése a jelenlegi töltöttségi szintemnek, lelkiállapotomnak, hogylétemnek…. és úgy istenigazából mutatja, hogy mennyire nem csupán varrásból áll az alkotói munka… hogy bizony mennyi, de mennyi törlés, újraírás, átgondolás, ápdételés egy szimpla blogbejegyzés.

Szóval figyelem, zilált, kusza, összevissza módra sikerült poszt következik, a lényeg azonban benne van: szerettem készíteni, megtiszteltetés volt, s különleges alkalomra készült <3

Vigyázat, innentől ketle-kotla :o) :o)
————————————

Nagyon különleges alkalomra készült, két nagyon különleges nő részére.
Ha már így belejöttem az ápdételésbe és szerkesztésbe, kihúztam ezt a fenti mondatrészt is, mert eléggé slendrián a megfogalmazás… nagy levegő, kezdem újra:

Érkezett egy megrendelés két táskára vonatkozóan, melyből az egyiket most mutatom is Nektek.
Egy igazán különleges, érzékeny, meglehetős szépérzékkel megáldott nő részére készült.

Szeretnék sokkal többet mesélni a táska elkészültéről, de félek, csak untatnálak Titeket…
Így annyiban maradnék, hogy nagyon-nagyon nehéz szülés volt, hosszú vajúdás előzte meg.
(nem, nem abban az értelemben… a lelki, ráhangolódós oldala volt… hogy is mondjam… nehéz).

Egyszer talán mégis elmondom… mert feszít belülről, és attól tartok, hogy újra és újra előbukkan, lehúz és lent fog tartani, ha el nem mondom, ha a világba nem kiabálom.

Visszakanyarodva a táskához.

Pakolós méret volt a kérés, így Medium Bag készült.
Piros és bézs textilbőrből, kalocsai mintára emlékeztető* motívumokkal.

Szombaton volt az átadás. Úgy informáltak, hogy a megajándékozott nagyon örült a táskának, s a közeli jövőben fotókat is láthatok a ceremóniáról :o) (el ne feledjem: az ünneplők közt volt egy kalocsai illetőségű úriember is, ápdételek egyet, mert közben korrekció végett leveleztünk egyet a megrendelővel, s Tőle kaptam az információt, hogyaszongya: “nem kalocsai volt ez az unokatesónk, de attól még teljesen ügyesen felismerte a kalocsai mintát” és akkor innen nem túlzás az állítanom, amit eredetileg is tette, azazhogy: aki egyértelműen felismerte a kalocsai motívumot, illetve az azzal való hasonlatosságot juppi :o)

Folyt. köv. hamarosan, a másik megajándékozott részére elkészített titkos táskával :o)

* kaptam egy kalocsai virágos hímzésmintát kiindulási alapként… no én abból a rózsát kiemeltem, s úgy, ahogy volt felhasználtam, viszont a többit a lelkem tette hozzá :o)