… a játék holnap éjfélig tart még, azért közben dolgozom is ;o)

Mutatom, hogy az imént mit fejeztem be.
Mármint rögtön :o)
Csak előbb a tőlem megszokott módon locsogok kicsit :o)

Szóval ez a táska a már többször említett, Kaposváron üzlettel és tervezőstúdióval rendelkező Lovász Márta divattervezőnek készült.
Igen, személyesen Neki.
Kimondhatatlanul jó érzés, ez ugyanis tényleg az övé lesz ;o)
A táska maga egy cipőhöz “pásszítva” készült, a hozzá tartozó ruha pedig egyszínű pink…

Egészen apró, alkalmi jellegű női táska, ami azonban a hétköznapok során is viselhető egy hozzá illő elegáns öltözettel.

Íme:

Ami az alapanyagokat illeti… szatén meg ahhoz hasonló* elegáns és nemes anyagok, táskamerevítővel “kikeményítve”. A pánt mindössze 74 cm hosszú, éppen vállra lehet venni, ugyanakkor kézben “lóbálva” vagy karra lógatva sem mutat idétlenül. Záródását mágneskapocs biztosítja.

Azt hittem nem tudom megvalósítani, de sikerült.. huhh :o)

* tudniillik halvány lila segédfogalmam sincs az anyagok típusának nevéről… szégyen vagy sem, ez van :o)

Címkék: , ,
  • Tisztara zavarba hozol… 🙂
   Az a "baj", hogy az ilyesmi jellegu taskak elkesziteset megelozo agybajt es hideglelest a blogon keptelen vagyok barmi modon leirni, erzekeltetni, szavakba onteni… 🙂
   Ha nagyon vulgarisan akarnek fogalmazni, azt mondanam, hogy az ilyen megrendelesek beerkezeset kovetoen a higfos*s kerulget 🙂 🙂

   Pussz es koszonom <3

  • Megértelek! Nekem is szokott ilyen érzésem lenni, mikor a megrendelő azt mondja, bízik az ízlésemben, de azért tudom, hogy a végeredménnyel kapcsolatban vannak elvárásai. Na, ilyenkor addig nincs nyugalmam, míg a kezébe nem fogja. (Legutóbb egy nagyobb dolgot varrva szó szerint közvetlenül egy 10 napos külföldi út előtt adtam át, az ünnepelt csak aznap este kapta meg, engem pedig evett a penész 10 napig, hogy vajon mit szólt hozzá…)
   A.

 1. Anyagok: hernyóselyem taft vagy hernyós.szatén és fémszálas lamé! 😉 Zsu

  • Wooow 🙂
   Emelem virtualis kalapom es halasan koszonom 😉
   (Es ezt tenyleg igy, ranezesre? Nagyon tudsz, huhh… tatva a szam…)