Ugyan már.

Aki rég’ velem van, tudja, hogy nagyon hektikus vagyok a blogon való posztolást illetően.
Mostanában kicsit elsodort a tempó, vitt a lendület, nyomott a ‘G’ rendesen :o)
Tengersok fotó várja a válogatást, szerkesztést, de lassan már beletörődöm abba, hogy csak futok minden után… ráadásul (és most rendhagyó módon nyafogás* következik) vagy megfáztam, vagy megfáztam, vagy megfáztam… de ráz a hideg, tudjátok, afféle belső láz vagy mi a csuda… amikor fáj az összes csontom, fáj a bőröm (nem ér röhögni!), de a hőm teljesen normális, holott a lehelletem is forró, a torkom is veszettül kapar és fáj és az orrom… hátőőőő… a duda ahhoz képest egy kis körtemuzsika :o) :o)

* pfff, de nagyon nem szeretem az olyan blogokat olvasni, amikben időről időre visszatér a nyafogás… a siránkozás… viszont egyszer egy évben én is megengedem magamnak :o)

Na, de, hogy miért jöttem?

Van egy textil, ami – jó, tudom, hogy ezt sokszor mondtam már – fantasztikus.
Az egész, úgy ahogy van, Olaszországról szól.
Robert Kaufman alkotása, a fantázianeve pedig: Who’s that girl? (Ki ez a lány?)

Állati jók a színei, a rajzok rajta, és kifejezetten egyedi azáltal, hogy nem tudok két egyforma darabot leszabni belőle. Na jó, ha nagyon megerőltetném magam, biztos sikerülne, de nem akarom megerőltetni magam… :o) :o)

Medium Bag fazon és méret volt a megrendelő kérése és még annyit elmesélek, hogy iszonyú munka van a táska létrejöttében. A nálam jelenleg fellelhető összes textilbőrrel összefotóztam a textilt, méghozzá azért, hogy a megrendelő tényleg a lehető legjobb döntést tudja meghozni… igaz, ami igaz, egy igazán személyre szabott táskát nem lehet csak úgy, ukk-mukk-fukk összebarkácsolni :o) :o)

Szóval részéről is elég munkát, gyötrődést és gondolkodást igényelt, igényelhetett a döntés meghozatala. Végül a piros textilbőr mellett döntött, ami szerintem a lehető legjobb választás volt. Azt hiszem, ennél jobban talán egyik szín sem simulna hozzá a textilhez :o)

Íme:

A megrendelő bal oldalon hordja a táskát, ennek megfelelően az összes cipzár (a belső zseben lévő is) úgy lett kialakítva, hogy kézre álljon nyitáskor ;o)

A táska pántja levehető, a fülek elég hosszúak ahhoz, hogy kényelmesen lehessen viselni vállra véve is. A többi pedig a képekről leolvasható ;o) Talán csak annyi nem: szívből és szeretettel készült :o)

Címkék: , ,
    • Hűű, akkor ez most nagyon betalált :o)
      Képzeld, mióta közzétettem, már jelentkeztek többen, hogy szeretnének ebből a textilből táskát ;o)