… meg szeretném mutatni a legújabbat…

Prototípus, a bélés még nemhogy kész nincs, de ki sem szabtam…
De ez most annyira, de annyira nagyon tetszik nekem, hogy szeretném a véleményetek kikérni, hogy jogos-e a lelkesedésem, avagy nagyon rossz úton járok?

Textilbőr és egy nagyon finom Riley Blake textil:

 
 
A táska formáját a neten láttam (elnézést, de muszáj dokumentálnom a későbbi esetleges rosszindulatú megjegyzések miatt), egy kínai írásjelekkel teletűzdelt oldalon, mely oldalra a barátnőm hívta fel a figyelmem… pontosabban a táska fazonját mutatta meg nekem…
Két napomba telt, mire kiszerkesztettem a szabásmintát a saját elképzelésem szerint legideálisabb méretben (nem, nem 48 órán át, de a két napban gyakorlatilag varrás helyett ezen agyaltam) :o)
 
De megvan, és nagyon, nagyon friss és ropogós, mert ahogy elugrottam a varrógéptől, máris fotóztam, logóztam és mutatom Nektek :o)
(annyira lázban voltam egyébként, hogy a szemfülesek észreveszik mi maradt le róla a nagy igyekezetben…)
 
No mit szóltok?
 

Címkék: , , , , , , , , ,
  • Fáni :o)

   Áááá, rövid és tömör ;o)
   Köszönöm, örülök, hogy jó véleménnyel vagy róla :o)

   Pusza,
   Szilva

 1. Lelkesedjél csak, nagyon tuti kis fazon, védjed le valami fantázianévvel akkor is! Gondolom, hamarosan megkeresnek hamarosan emilben eddig sosem kommentelők, hogy azonnal küldjed el nekik, de legott a szabásmintát! 🙂
  Sosem jártam még Nálad, asszem, de ezután figyelek rád, hogy mizumizu?

  • Bea :o)

   Ilyen kedves hozzászólást írni… köszönöm :o)

   Azon filózom, hogy Dagi Bag vagy Buci Bag tehát D-Bag vagy B-Bag legyen-e ;o)

   Férjem tanácsolta, hogy a facebook oldalon tegyem fel a kérdést, bocsássam szavazásra :o)

   Lehet, megteszem… ;o)

   Köszönöm és tényleg köszönöm, hogy eljöttél, s remélem maradsz is tényleg… én szeretettel látlak "nálam" :o)

   Szilva

  • Bea :o)

   Nagy ölelés Neked… annyira sugárzik a szavaidból a pozitív életszemlélet, a szeretet, a lelkesedés, a mások öröme iránti "szívből öröm" :o)

   (és kukkoltam ma… átugrottam Hozzád ;o) hjajj.. Te még nálam is sokkal, sokkal türelmesebb teremtés vagy… az a takaró.. tudod, ami nem takaró a Férjed nélkül… ésésés a e-napló tartója (tárolója?) gyönyörűűű, per pillanat mindent visz… de holnap újra megyek… és folytatom az olvasást és ámulást és bámulát… ha nem bánod ;o) )

  • Ó, ha mindezt hozzám írtad volna, még pozitívabb lennék! 🙂 És köszi!

  • Bea Kedves :o)

   Ha szabad, hát én bizony kommentelek ám… csak kicsit tartottam tőle, hogy összeszokott csapat vagytok, én meg újoncként belepötyögök a már lezajlott beszélgetésekbe… pedig egyik másik posztot olvasva, bizony bizseregtek az ujjaim ;o)

   És tudod ugye, hogy közben végigolvastam ám lelkiismeretesen az egész blogot, eljutottam egészen az elejéig ;o) /hülye szokás nálam, nem is tudom mivel magyarázni… mindig a legfrissebb bejegyzéstől haladok visszafelé az időben… szóval elérkeztem Nálad a kezdetekhez :o) /

   Szóval "bí pozitív" :o)
   Felnézek én Rád… nagyon is :o)