ezekre a táskákra emlékeztek?

No, az óvónéniknek történő átadás lezajlott, a megrendelő beszámolója szerint nagyon nagy sikerük volt. Igen, mindháromnak :o)
Na jó… a lila volt a favorit… (nem gond, majd jövőre azt kap minden óvónéni évzáró ajándékként… s egyiküknek kettő lesz :o) :o)

A lényeg, amiért ennyit locsogok… a megrendelő saját részre kért egy táskát, ami kisebb némileg, mint a Mini Bag. Kék színvilágú pamutvászon és fekete kordbársony összeállítás volt az elképzelés…

Ha azt mondom, hogy térdig jártam a lábam ezért az anyagért… elhiszitek? Nem?
Jól teszitek :o) :o) :o)
A harmadik üzletben találtam rá, és nem is értem miért nem oda mentem először…

A méretei ennek az Ultra Mini Bag-nek… ööö…. most bajban vagyok… elkészítettem, a megrendelő átvette… én meg jól nem mértem le… viszont van egy képem, amin egy Mini Bag mellett látható, mondjuk úgy, hogy a viszonyítás miatt ;o)

No akkor következzenek a képek:

 

 

 

 

Itt a Mini Bag és az Ultra Mini Bag egymás mellett :o)
És még a kicsi is elnyel tárcát, iratot, telefont, fél(?)* liter üdítőt, kulcsokat…

Fotókért újfent köszönet Eszternek … az Ultra Mini Bag-et ugyanis az átadás napjának hajnalán, 3 óra 2 perckor fejeztem be, és abszolút nem volt lehetőségem fotózni… szerencse, hogy Eszter volt, aki a táskát átadta, minekután egy kedves ismerősöm hajnali 6 órakor átvette tőlem és elszállítmányozta Eszter műhelyébe… szóval nna, köszönet mindenért :o)
 

* na jó, lehet, hogy csak a 0,33-ast :o)

Címkék: , , , ,