bizony, így van ez…

Elballagott a kislányom az óvodából…
Meg levizsgázott a kisfiam az uszodában…
Meg az aikido vizsgát is letette Andris…

Mindez képekben:

Óvodai ballagás 2013. május 29. 16 óra 30 perc :o) :o) :o)

És, hogy ne legyek logikus, időben visszafelé haladva mutatom akkor a kaposvári második osztályosok, köztük Andris úszás vizsgájáról az egyik internetes hírportál beszámolóját is:

2013. május 29. 8 óra 30 perc :o) :o) :o)

Bemelegítésként játék… no persze… minekután meg kellett várni a városi főpotentátokat, meg a sajtót, meg a médiát, s az időt el kellett valahogy ütni… a gyerekek mindenesetre nagyon örültek, majd’ szétrúgták az uszoda oldalát :o)
(ebben a medencében kezdtek év elején úszást tanulni a kis töpörtyűk :o) a vizsga persze már a versenymedencében zajlott.. nanáhogy ,o)

 
Játék, szertelenség, ez jellemezte a “bemelegítést” (zárójelben jegyzem meg: hála Istennek…)
 
 
Magáról a vizsgáról, s az egész reprezentatív körítésről itt a videó:
Andris a legeslegelején fehér úszósapkában csobban a vízbe, aztán 1 perc 22 másodpercnél nyilatkozik egy nagyon határozottat, majd a legvégén megmondja a tutit :o)
 
 
 
No és kérem szépen, itt meg megörökítődött az interjú :o) :o)
Édes kisfiam… olyan határozott, ügyes és talpraesett… no, ezt biztos nem tőlem örökölte :o)

 
Kata lányom meg futott az iskolával, de erről nincs képem… Ő már nagylány, nem kér díszkíséretet az efféle progjamjaihoz :o)))
 
Aztán 2013. május 11-én Andris sikeres aikido vizsgát tett, megvan a 9. kyu fokozat, jövőre meghódítja a 8. kyu fokozatot, és megkapja a sárga övet :o) (igen, itt visszafelé számolnak, míg egy bizonyos szint után már a DAN fokozatok következnek, de erről majd akkoriban ;o)
 

Ezen kívül szülői értekezlet Gigi leendő iskolájában, meg minden egyéb tennivaló, ami az év végi felpörgetett napokban, hetekben szokásos… szóval nem unatkozunk :o)

Reggel “beállt” a derekam, de úgy, hogy ülni még csak-csak, állni már nehezen, menni meg még nehezebben tudok… gyakorlatilag Aleve tablettán élek…

És kora este kiégett az izzó a varrógépem lámpájában… csak szólok…
(naná, hogy a legnagyobb hajrában, amikor a leginkább kéne hajtanom, amikor a megrendelések feltorlódtak… amikor mindenki várja azt, amit :o))

Nem baj, nem aggódom, mert attól semmi sem lesz jobb… ugye?

No, hát így éldegélünk manapság ;o)

Legyen szép estétek!

Szilva


 
Címkék: , , , ,
 1. Nálatok aztán zajlik az élet! Gyönyörű a leendő elsős nagylány, a nagyfiúnak gratulálok sportbeli teljesítményéhez (is)!

  • Köszönöm Drága Évám :o)

   Mai menüm algopyrin volt algopyrinnel… kettesével, mint a lépcsőfokok ;o)

   De használhatott a gyulladáscsökkentő, amit "belekevertek" mert estére so-so jobb :o)

   Puszi Neked!