… elfelejtettem megmutatni, hogy mit “zsákmányoltam” tegnap Pécsen :o)

Nos ilyesmiségeket:

Gyönyörű bézs, csudavidám napsárga, élénk és nyárias sötét pink, valamint az elmondhatatlanul, megmagyarázhatatlanul lenyűgöző zöld kord. Ez utóbbinak olyan a színe, mint a spenót smaragd :o)
A pink nem igazán adja vissza a színét, a többi viszont abszolút színhelyes :o)
Szereleeeeeem… ;o)

 Pamuvásznak (100 % pamut mind egytől egyig) a bélésekhez, a tavasz jegyében :o)

 És a szalagok, igen, a szalagok (no és tessék ám meglátni, hogy levődött közben tintapatron és köpper szalag textilcímkém ;o)

 
Még mielőtt… nem, nincs reklámszerződésem velük, de szeretném elmondani Nektek, hogy kordbársony és a pamutvászon textileket a Nyissz-Texnél vettem Pécsen. Emitt a facebook oldaluk: Nyissz – Face ;o)

Nagyon kedves a kiszolgálás, türelem és segítőkészség jellemzi Őket, szóval részemről csillagos ötöst érdemelnek. Óriási a választékuk, gyakorlatilag minden árkategóriában.

A szalagokat a pécsi Garka méteráruboltban vettem, nem találtam a weblapjukat, de talán segítség, hogy a Király utca elején találhatók. A Király utca Pécsen a Nemzeti Színház utcája ;o) Sétáló utca, “főműsoridőben” átkozottul nehéz parkolni a közelben :o(
Ez az egyetlen hátránya… A választékuk textileket illetően lenyűgöző, tudtam volna vásárolni Náluk is, a szemem kívánta nagyon a gyönyörű anyagokat… a pénztárcám már kevésbé ;o)
A szalagok közt a bőség zavarát éreztem… Most gondoljátok el.. gyakorlatilag egy egész fal telis tele szebbnél szebb szalagokkal :o) A köpper is tőlük van (ezt mocsok drágán adták, de nagyon kellett a textilcímkéhez, így megalkudtam).

Nagyjából ennyi :o)

És, hogy ne felejtsem, szeretném megköszönni az információkat, az útmutatást Dorkának, aki Lidércke néven blogol és varrja szebbnél szebb gyönyörűségeit :o)
Bátortalanul megkerestem, hogy tudna-e segíteni a pécsi méteráru üzletek vonatkozásában…
És lelkesen, kedvesen, segítőkészen írta, csak írta a címeket, üzletneveket :o)
Szóval köszönöm Dorka a hozzáállásod, a segítőkészséged :o)

Szép napot Mindenkinek!

Szilva

Címkék: , , , , , ,
 1. Szia Szilvi! Gyönyörü a zsákmányod! Gondolom már van jó pár ötleted is 🙂 A textilcimke szupi! Pécs! Micsoda város! Két évet éltem ott, nagyon szerettem! Nyáron készülünk oda kirándulni….no, a Király u. elejét megjegyzem 🙂 Köszi a tippe(ke)t! Szép napot, jó munkát!
  Kinga

  • Kinga :o)

   A Király utca elején, álomszép pamutvásznak vannak… hahhh, és lottó ötös lenne talán elég, hogy a vágyaim kielégíthessem ;o)
   Ha jöttök Pécsre, Nyissz-Tex-éket se hagyd ki, csodálatos agyagok vannak Náluk is. Tudod, Ők vannak a buszpályaudvarnál, a Bajcsy és a Nagy Lajos király kereszteződésében ;o)

   És igen, annyi ötletem van, hogy jujj, meg jajj, de most megrendeléseket készítek, úgyhogy várnom kell… és olyan türelmetlen vagyok már, hogy huhh… :o)

   Puszi,
   Szilva

  • Éva,

   Köszönöm a bizalmat :o)

   Nagyon remélem, hogy a héten már tudok mutatni belőlük valami produktumot ;o)

   Puszi,
   Szilva