… mutatom, ami már befejezett:

 A pöttyös pamutvászon is táskamerevítővel van megerősítve, és átlós irányban rásteppeltem a centi vastag vliest is, hogy ne olyan töttyedt-pöttyedt legyen ;o) Mit mondjak? Nagyon pöpec tartása van ;o)

 Leírom, hogy később is emlékezzem rá…
Ebből a táskából kifelejtettem a kapcsot… ugyanis annyira a korábban mutatott “tetejes” verziók jártak az agyamban… és bevasaltam a kapocs helyére a merevítőt… aztán jól lehülyéztem magam, majd sóhajtva arra gondoltam, hogy még szerencse, hogy nem lyukasztottam ki a kapocs helyén a bélást izé bélést :o)
Aztán amikor a bélés alján lévő nyílás összevarrása volt csak vissza, olyan kopasznak tűnt a táska… és volt valami megmagyarázhatatlan hiányérzetem is…
Hamar leesett a tantusz mit ne mondjak…
De megoldottam, szerintem különösebb probléma nélkül, s, hogy ne felejtsem: bontanom sem kellett semmit ;o)

Polcra került ;o)

Címkék: , , ,
 1. Nagyon profi munkának tűnik! Az már az én speciális igényem, hogy így tél végén szívesen nézegetnék színekben tobzódó munkákat. :))

  • Almameter :o)

   Tegnap írtam Neked, alább olvashatod ;o)
   Csak gyagyás módon nem a válaszra kattintottam, hanem simán hozzászólásra…

   Remélem tudod olvasni azért ;o)

   Szép hétvégét!

   Szilva

 2. Szia Almameter :o)

  Örülök Neked és a véleményednek is ;o)
  Ez utóbbit el ne felejtsem megköszönni :o)

  És igen, igazad van, valóban jobb a színekben pompázó mindenség így tél végén a tavaszt várván :o)

  Amiért ehhez a pöttyös textilhez nyúltam… muszáj volt bolondoznom kicsinyt, hogy a tél végi mélabút elűzzem magam "körülről" :o)

  Ugye jössz máskor is?
  Én örülnék Neked ;o)

  Szeretettel,
  Szilva

 3. Tényleg nagyon jól összeraktad ezt a táskát,remélem, nem haragszol, hogy kritizálom a színét, azzal sincs semmi baj (főleg, ha megrendelésre készült, és ezt kérte a leendő tulajdonos), csak az én ízlésemnek túl komoly. Mivel csak most találtam a blogodra, nem volt időm sokat nézelődni, de ígérem, hogy szétnézek, és írok is. Egyáltalán; még csak most derítem fel a varrós társadalmat, friss blogíró vagyok, érdeklődve nézegetem a kolléganők blogjait és munkáit.
  Erzsi

  • Erzsi :o)

   Jajj, dehogy, dehogy! Örülök, ha írsz, írtok.
   A kritika – mint esetedben is – igenis lehet építő jellegű, és segítő :o)

   És akkor had' írjam azt, amit a blog indításakor nekem is írtak, és bizony nagyon jól esett: Isten hozott a bloggerek közt, és kívánom, hogy kitartóan, és sokat posztolj :o)

   Szeretettel,

   Szilva