…ez lett a nővérem ajándéka:

Fekete kordbársony, smaragdzöld pamutvászon applikációval, zöld alapon fehér pettyes pamutvászonnal bélelve. Két belsőzsebbel, állítható pánttal, és a zárást biztosító mágneskapoccsal….

Miééééééééért fordíhihihííííííítja eeeeeeeel?????????????????
És ezt is elfordította :o((((((((((((((((((((((((((((((
Segítsen valaki, és mondja el a titkot, hogy miéééért????
A fotókat amúgy a Férjem készítette, aki még kevésbé tud fényképezni, mint én (bocs Kincsem!), úgyhogy ez van, az ünnepelt már birtokba vette, ezért szervezést igényelne az újbóli fotózáshoz való táskaközelbe kerülés :o)))) Ahhoz meg én már túl fáradt, nyafka, lusta disznófülű kutyatatár vagyok :o)))))
Amúgy nővérem – látszólag – nagyon örült, bár igaz, ami igaz, Ő nehezen játsza meg magát, szóval, ha nagyon csalódott lett volna, azt bizonyosan észreveszem  ;o)))
Szilva
Címkék: , ,
 1. Ha ennek nem örült, akkor vedd vissza és küldd el nekem! 🙂 más… Nézd meg, hogy mekkorára kicsinyítetted, vagy mekkora képméretet enged feltölteni a blogspot…;-)

  • Csillaglakó 🙂

   Csillogó szemekkel vette át, a szája a füléig ért…
   Boldog voltam, hogy örömet szerezhettem vele Neki… talán nem tudja, de – a gyerekkori örök háború dacára – az egyik legfontosabb ember az életemben, akit becsülök, de leginkább tisztelek… és igazán büszke vagyok arra, hogy Ő a nővérem :o)

   Amúgy körvonalazódik a bucimban egy fekete kordból varrmányolt táska, amit szeretnék ajándékként – játékban való részvételért cserébe – felajánlani.
   Gondolod, hogy jó ötlet lenne?
   A fekete viszonylag semleges… talán sokak tetszését elnyerhetné…

   Szét napot, estét!

 2. Szia Csillaglakó (de gyönyörű a neved :o)

  Köszönöm, igazad lehet (sőt biztosan igazad van), ugyanis soha nem méretezem át az eredeti képeket… valahogy azt gondoltam, ha valaki látni szeretné teljes valójában, tudja eléggé kinagyítani… vállalom, amit készítettem :o)

  Eztán odafigyelek mégiscsak a méretekre.

  Köszönöm mégegyszer!

  Puszi: Szilva