Ma nem bírtam ki, és a délutáni sétára magamra “öltöttem”

Éééés…képzeljétek el, hogy itt a városban, nyílott egy újabb (kb. a milliomodik) Rossmann, aminek alkalmából volt arcfestés, meg lufihajtogatás…

És a lufihajtogató hölgy stírölgette a táskát, majd megjegyezte: “…hú de csinos táskád van…”
Zavarba jöttem, így csak ennyit mondtam: “…hú köszi, ma délelőtt fejeztem be, magam varrtam…”
Mire a rendkívül szimpatikus (naná!) hölgy megkérdezte: “…és nem varrtál belőle véletlenül kettőt?…”

Na, itt elakadt a szavam, és nem mertem mondani, hogy tulajdonképpen ezt eladásra varrtam, csak ki szerettem volna próbálni, hogy mennyire kényelmes, így aztán csak annyit bírtam kinyögni: “..nem…”

Pedig ott volt a lehetőség… és én elpuskáztam…

És képzeljétek: nagyon kényelmes, egyáltalán nem húzta a vállam / nyakam.
Jól lehet pakolni is. Konkrétan a Rossmann-ból kijövet, a nagylányom kezében látható szatyorból kivettem mindent, és utána beleszuszmákoltam a dezodort, a szempillaspirált, a gyerekfogkeféket, három nagyobb üveg körömlakkot, gyerekhajba való bazbilingákat… az amúgy már benne – jókora – helyet foglaló pénztárcám, telefonom, és Gigi állandó kísérője a textilpelus, no és az akkor már összehajtogatott szatyor mellé… Ez utóbbira így aztán nem is volt szükség egyáltalán :o)
De a lényeg, hogy nagyon pozitív élmény volt, hogy egy gyakorlatilag tök ismeretlen ember ilyen lelkesen nyilatkozott a táskámról :o)
Itt már a Rossmann-ból kifelé jövet, a gyerkőcökkel körülvéve:

A táska képek közt fötörészve, egyáltalán nem találok olyat, ami az igazi színét megmutatná… ezért tettem fel a fenti “csoportképet” talán ez a leginkább színhelyes…
Ezt az erkélyünkön fényképeztem, de ez sem az igazi, viszont itt látszik a befejezett táska :o)
A füle állítható, ha valakinek úgy kényelmes, hordható vállra vetve is, vagy oly módon, ahogy a legelső képen rajtam is látszik :o)
Szép estét!
Szilva
Címkék: , , ,
 1. Először is csak a 4. Rossmann!Következőnek Dm-nek kell lennie,mert az nagyon le van maradva! Másodszor: Ne becsüld le magad! A munkáid fantasztikusak! Hidd már el! Remélem azért egy email címet hagytál a csajnak! A legjobb amatőr vagy, akit csak ismerek! Bár a munkáid láttán nem is vagy amatőr! Várom már a következő gyönyörűséget, amit megmutatsz nekünk! 🙂
  Vigyázz magadra! Puszi Vera

 2. Jól van, jól van… lehet, hogy tényleg csak a negyedik, de nekem már a második is túlzás volt :o)
  Egy ilyen apró városban…

  Köszönöm a dícséretet, és megvallom őszintén, ez a táska teljes elégedettséggel tölt(ött) el, így most vívódom, hogy megtartsam-e… Ma is jött velem, mikor Gigit az oviba vittük :o) Nóra is nagyokat lelkendezett, ami azért meglepett, nem gondoltam volna, hogy rá-ránéz a blogra :o)
  Már megvannak a kész szabásminták, hasonló elgondolású, de más-más "szájú" táskákra… hiába, muszáj elvarrnom ezt a majd 2 méter kordot.
  Aztán ki tudja, lehet, hogy kikötök ennél az anyagnál… mindenesetre, most nagy a szerelem köztünk :o)

  Pusz Nektek!

  • Szia Cicamama :o)
   Örülök, hogy itt vagy Te is!
   Köszönöm, és igyekszem…
   Már kész a következő, de nem sikerült jó képet készítenem róla (sem)… Ettől függetlenül azért felteszem ám :o)

   Pusz,
   Szilva