…a Férjemé volt, és meg kell mondjam, az üzletben kissé szkeptikusan mondtam igent…
…és kizárólag azért, mert az elmúlt 11 év megtanította, hogy nem szokott mellényúlni :o)

Nos, én személy szerint imádom… a kordot és a bélésül szolgáló pamutvásznat is… igen, azt is András választotta :o)

Ne tévesszen meg senkit, a táska nincs elszabva… csupán nyitott szájjal (mármint nem az én szám volt nyitva, hanem a tásé :o))) kissé felülről fotóztam, hogy együtt látszódjék a őszi-vörös kord és a táska béléséül szolgáló csodálatos színű pamutvászon:

Összecsatolva:

Belseje:
(és most már biztos vagyok benne, hogy a blogspot ki nem állhat engem a rengeteg képfeltöltésért, hogy ezt is elforgatta, de innen üzenem neki, hogy toll a fülébe és lócs*cs a markába :o)))
 
Erről nem teszek közeli mintás képet, ugyanis a fotóapparát olyan ocsmány módon eltorzította a színeket, hogy az már-már bicskanyitogató…  :o)))))
 
Ez a táska minden paraméterben megegyezik a most készült táskákkal, kizárólag annyi a különbség, hogy a füle nem hevederből, hanem a táska anyagából készült :o))
 
Címkék: , ,
 1. … az az igazság… hogy én például szeretem, ha a táska anyagából készül egy fül. utálom a hevedereket.. mert nem barátságosak, és nem természet közeliek… de talán más szereti! 🙂

  Úgyhogy nekem ez a táska a No.1 egyenlőre :))

  • Őszintén szólva én is jobb szeretem, ha saját anyagából van a füle készítve… úgy harmónikus, egységes az egész. A két drapp táskához egyrészt azért tettem hevedert, mert van itthon, és bár igaz, hogy enni nem kér, nem szeretem soká nézegetni az efféle bazbilingákat, amint tétlenül kukkolnak felém a fal felől :o)))) másrészt próba cseresznye alapon…

   Viszont ebben is egyetértünk, és köszönöm a megerősítést, hogy nem érdemes erőltetni…

   Pusz: Szilva