…képek következnek, ama bizonyos kék pillangósról…

Apró cikk-cakk öltésekkel szabtam a pillét, emiatt – számomra nem tetsző módon – sajnos nem mindenhol tökéletes az anyagszélek fedése   :o(
A használt cérna természetesen nem világítós csitti-fitti madzag, hanem halványkék, de a vaku ezúttal is kicsit erőszakosabb volt a kelleténél  :o))))))  és ez sült ki belőle… hogy a csuda vinné el (azt a nőszemélyt, aki nem tud fotózni: jelesül engem :o)))))))))))))))))

A virág alatt fűszálak   :o))
No, ezen néhány képből látszik, hogy ez a tás a szerelemtextil csudiszép kék árnyalatából és – tojáshéjszínű textil híján – púderrózsaszín árnyalatú anyagból került összeállításra. Ha, és amennyiben lett volna drappos anyagom, tutira azt használom a felső részhez, de nem volt, így elégedett sem vagyok….. sőt…..
A belső bélés drapp-fehér apró kockás textil, mágneszár biztosítja a záródást, a füle több, mint fél méter….. ja és négy belső zsebe is van   :o)))))))
No akkor had’ halljam a kritikákat (vitriolos üvegcse tetejét zárva tartani, a lelkem érzékeny!), észrevételeket, tanácsokat…. mert valami nem jó, érzem, látom, csak nem tudom szavakba önteni, megfogalmazni.
Szilva

Címkék: , , ,
 1. Hát, jöjjön az ítélet 😉
  A pillék fantasztikusak, (bár varrói szemem nincs, mert varrni sem tudok, de nekem nagyon tetszenek) a táska bolondos-hóbortos lehet egészében nézve, ahogy elképzelem. Én egy hóbortos strandolásra nagyon el tudnám képzelni, beledobálva kulcsot, telefont, napszemcsit, fürdőrucit, naptejet stb. ami belefér 🙂 Nekem ez jut róla eszembe, remélem nem haragszol érte.
  Pusz!

 2. Szerintem túl kritikus vagy magaddal (mondom én:D).
  Azok a fűszálak…jó aprólékos vagy ám.
  Amúgy hátitatyó varrásán nem gondolkodtál. Fiúcskák szerintem inkább hordanák (9 hós miniférfi anyukája vagyok)

  • Igen, igazad van, valóban kritikus vagyok magammal szemben, s ezt mindig azzal szoktam elütni, hogy "…á dehogy, csak maximalista…" ami miatt bizonyos esetekben képes vagyok magamat teljesen leépíteni… mármint önértékelésileg…

   Varrtam már a magoncaimnak hátizsákot :o)
   Remélem nem bánod / bánjátok, de jó is, hogy említed… még néhány hete Férjem lefotózta, én meg jól elfelejtettem őket.

   Giginek új textilekből, Andrisnak viszont abszolút öko-szellemben, a kitérdesedett farmernadrágjaiból varrtam. Gigié kisebb, 6 éves méret :o) Andrisé nagyobb, 8 éves – iskolás nagyfiúknak való – méret :o)))

   Megyek, gyorsan ki is posztolom (húú, de idegen tőlem ez a fajta beszéd illetve írásmód :o))))

 3. Merre posztoltad a hátitatyókat, drága Szilvusom? Én nem látom egyiket sem, pedig nagyon kivácsi vagyok ám rájuk!
  Puszi!