…tartozom Naomi-nak és Kardosnehvera-nak, így ismeretlenül *  is. Történt ugyanis, hogy beléptem a blog kezelőfelületére, és ott látom ám, hogy érkeztek az Ő blogjaikról is látogatóim szép számmal   :o)))
Ez csudijó dolog …. nem is gondoltam volna, hogy ilyen megtiszteltetésben lesz részem, hogy valaha valaki felvesz a saját blogjára engem(?), illetve az én blogom, mint olvasott blogot  :o))

Ez most olyan öröm számomra, hogy még  :o)

Tényleg nem hittem volna, és én, aki örökké kételkedek önmagamban, a képességeimben, aki folyamatosan sujkolja magába, hogy tehetségtelen…… szóval most csodálkozó arccal, nagyra nyílt szemekkel ültem és csak bámultam a képernyőt….. talán akkor nem is vagyok olyan ügyetlen, béna, kétbalkezes, amatőr…. hiszen két olyan blogra  “eveztem”  el a fent említett két hölgy által, ahol látszik, profik kreatívkodnak…. én meg nem vagyok az, sőt….   és ők engem felvettek a bloglistájukra….

Szóval most öröm van a köbön, a csodálkozás meg majd elmúlik, ugye?

* itt egy kis helyesbítés, ugyanis Vera blogjára pillantva rájöttem, hogy Gigi ovis csoporttársának az Édesanyja  :o)))
Kicsi a világ, na!

De, ha már itt vagyok, mutatok valamit:
Régen, nagyon régen csináltam ezeket. Egy –  nem általam készített  –  falvédőn látott kislány, némileg megváltoztatott fazonban és arccal, egy (három) egyszerű textilképen.

Ez volt az a kép, mármint a szőke királylányos, amelynek készítésekor jöttem  /  döbbentem rá arra, hogy a varrógépem konkrétan rühelli a fémből készült alsó orsót…. valami okból kifolyólag folyamatosan megakadt az alsó szál  (tehát nem feszes volt, hanem teljesen megakadt…). Na, azóta nem használok fém alsó orsót  (vagy hogy a túróba hívják ezt szaknyelven  :o))))   kizárólag műhanyagot  (igen-igen, műHanyag, mert nálunk ez a szó már örökre bekerült a családi szótárba, a magoncok által…. Andris kezdte, nem javítottuk ki, Angéla meg automatikusan átvette a naaagy és okos bátyjától   :o))))
Címkék: , ,
  • De jó, hogy írtál, köszönöm.
   Igyekszem, igyekszem, csak hát nehezen megy az építkezés….önmagam újbóli összerakása…felépítése…
   Szilva

 1. Gyönyörűek a munkáid! Örülök, hogy "segíthettem" …bár ez egyértelműen a Te érdemed! 🙂
  Örülök, hogy Vani megmutatta a blogod, és vendégeskedhetek Nálad! 🙂

  További gyönyörű alkotó napokat kívánok!

  Noémi – Naomi

  • Szia Noémi 🙂

   Akik engem _igazán_ ismernek, azok tudják, hogy most legszívesebben megölelnélek 🙂
   Kívülálló ember számára talán túlontúl érzelgős vagyok, mégis belülről, legbelülről gyökerezik bennem, hogy hálás vagyok minden kedves, bíztató szóért.
   Úgyhogy most kérlek fogadd tőlem köszönetképpen a virtuálisan küldött ölelést 🙂
   És gyere máskor is, mondd a véleményed, nekem megtiszteltetés, ha itt vagy(tok).

   Puszi: Szilva

 2. Kedves Szilvi!

  Úgy érzem rokonlélekre leltem a személyedben, és ennek nagyon örülök! 🙂

  Viszont küldöm az ölelést, őszinte szeretettel!

  Puszi: Noémi