…elkészült a felnőtt táskákat illetően.

Mikor végeztem, pontosan tudtam, hogy a következő “nagylányos” táska készítésekor mi az, amit változtatni fogok…

Ettől függetlenül, remélem valakinek ez a táska lesz a szíve szottya, és szívesen fogja hordani tavasszal, nyáron, és ősszel…de tulajdonképpen télen is megfelel, ha valaki látványosan tüntetni akar Tél Tábornok ellen, nem? :o)

Anyaga szintén pamutvászon, bevasalt táskamerevítő ad Neki kellő tartást.
Az elején látható, szabad kézzel – általam – rajzolt minta alapján készített applikációt kétoldalas ragasztófátyollal rögzítettem, majd sűrű cikk-cakk öltéssel tűztem.
Belsejében mindkét oldalon két-két zseb található, elgondolásom szerint tollnak, személyes iratoknak, mobiltelefonnak, kulcsnak… de ez ügyben az új gazdája kezében van a döntés joga :o)

A táska mérete: 31 cm széles, 25 cm magas és 7,5 cm az oldala szélessége.
Fülei teljes hossza 50 cm.

A képek:

A bélés színe nem ennyire világos lila, sajnos a vaku némileg túlzásba vitte a dolgát…
Címkék: , , , , , ,
 1. Ez nagyon szép lett!!!! Kár hogy nincs belsö zsebe

 2. Kicsi Szilva, ez nekem nagyon tetszik és továbbra is nagyon várom a pillangósat.:)
  Csak azért névtelen, mert nem tudom, hogy mit kell jelölni.

 3. Szia Csilla,
  De bizony ám, hogy van belső zsebe, az utolsó képen látható is, hogy jobb és bal oldalon is két-két zseb van varrva virágos anyagból :o)

  Az egyik oldalon osztott (a képen a jobb oldali), a másik pedig két különálló zseb… egy nagyobb pl. iratoknak, telefonnak, mellette pedig tollnak :o)

  Kit tudod nagyítani? Nem butítottam le a képeket, hogy mindenki tudja tanulmányozni, így remélem Te is láthatod ;o)

  Üdvözlettel: Szilva

 4. Szia Zsu :o)
  Ha tudnád…még aznap, amikor beszéltünk róla, elkezdtem fejben varrni…másnap nekiálltam, halványkék pamutvászon alapra, gyönyörű türkiz pillangók szálltak…aztán mivel applikálás közben picit meggyűrődött az anyag, ahogy "táncolt" a varrógép alatt, vizet spriccelve rá megvasaltam…és amikor kész voltam a vasalással, akkor vettem észre, hogy valami gubanc került a rendszerbe. Ahova vizet spriccentettem, mindenhol foltos lett az anyag…így szomorúan félretettem :o(
  Az egészet kudarcként éltem meg, illetve valamiféle jelként, hogy talán ez nem is tetszett volna Neked…ezért "ment tönkre" még készítés közben. De feladni nem fogom, gyűjtöm a bátorságot és a gondolataimat, hogy hogyan alkothatnék Neked olyat, ami valóban megörvendeztetne :o)
  Puszillak!

  U.i.: én sem tudom mit kell tenni, hogy ne névtelen legyen a hozzászólás :o)